Älä myy tai jaa henkilökohtaisia tietojani

Kuten tietosuojakäytännössämme on kuvattu, keräämme henkilötietoja vuorovaikutuksesta kanssamme ja verkkosivustomme kanssa, myös evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Saatamme myös jakaa näitä henkilökohtaisia tietoja kolmansien osapuolten kanssa, mukaan lukien mainoskumppanit. Teemme näin, jotta voimme näyttää sinulle muilla verkkosivustoilla mainoksia, jotka vastaavat paremmin kiinnostuksen kohteitasi, ja muista tietosuojaselosteessamme esitetyistä syistä.

Henkilökohtaisten tietojen jakaminen kohdennettua mainontaa varten eri verkkosivustoilla tapahtuvan vuorovaikutuksesi perusteella voi olla "myyntiä", "jakamista" tai "kohdennettua mainontaa" tiettyjen Yhdysvaltojen osavaltioiden tietosuojalakien mukaan. Asuinpaikastasi riippuen sinulla voi olla oikeus kieltäytyä näistä toimista. Jos haluat käyttää tätä opt-out-oikeutta, noudata alla olevia ohjeita.

Jos vierailet verkkosivustollamme, kun Global Privacy Control -valvontasignaali on aktivoitu, käsittelemme tätä asuinpaikastasi riippuen pyyntöön kieltäytyä sellaisesta toiminnasta, jota voidaan pitää henkilökohtaisten tietojen "myyntinä" tai "jakamisena" tai muuna käyttönä, jota voidaan pitää kohdennettuna mainontana sen laitteen ja selaimen osalta, jolla vierailit verkkosivustollamme.